Välkommen in till en personlig golfbutik!

Hos oss finns allt du kan tänkas behöva, allt från handskar, kepsar och bagar, till kompletta järnset, drivers och bollar. Du hittar även riktigt snygga kläder från den senaste kollektionen från Callaway, både herr och dam så klart!

Vi har ett gediget utbud av Golf Pride och Lamkin grepp och vi greppar givetvis om dina klubbor åt dig om du önskar

Custom Fitting

Ingen sving är den andra lik, därför anser vi att alla golfare, oavsett nivå har nytta av att göra en utprovning när det är dags att köpa nya klubbor. Idag finns det en mängd olika skaft och huvuden som tillsammans skräddarsys till en uppsättning som passar just dig. Det kostar inget extra att göra en utprovning och priset på klubborna blir detsamma som att köpa ett standard set direkt från hyllan. Med andra ord finns det bara fördelar att göra en utprovning!

Vi tar hjälp av våra Trackman vid varje utprovning, där du får se data på alla klubbor och hur de presterar, allt för att du ska känna dig trygg i att vi har hittat rätt utifrån dina önskemål

Logobollar

Vi erbjuder logobollar från Callaway och Srixon, är du eller ditt företag intresserade, tveka inte att kontakta oss för prisuppgift!

Öppettider Shop

Lördagar 10:00 - 13:00

DSC_2243
DSC_2243

press to zoom
logobollar
logobollar

press to zoom
DSC_2213
DSC_2213

press to zoom
DSC_2243
DSC_2243

press to zoom
1/11